CatalinCornea.ro

Un blog de bun simț

Lipsa de bun simț și calculele politicianiste îi fac pe politrucii de două parale să se opună încercării de a aduce Jocurile Olimpice din 2020 în București!

Oprescu este mitocan în limbaj și comportament! Este unul din primele personaje ale politicii românești și unul care ne face ca la nivel verbal să rămânem, ba chiar să ne afundăm și mai tare în mocirla golăniei televizate.

Dar, pe lângă mitocănie el mai are un atribut, e primar.
Iar din acest punct de vedere noi trebuie să fim atenți la modul cum se preocupă el, primarul, de administrarea cetății. Să îl sprijinim în proiectele bune și să îl criticăm în cele rele.

Unul din proiectele bune este ideea de a aduce Jocurile Olimpice în București. Și cum este receptată această idee? Păi este receptată politicianist și în defavoarea Bucureștiului și a României de către politicienii care au intresul ca în manadatul lui oprescu să nu se miște nimic pentru a câștiga ei primăria capitalei… așadar ei se opun acestui proiect pe spatele nostru al bucureștenilor, al românilor.

Aș fi putut înțelege că unii au rezerve cu privire la faptul că vom avea șansele cele mai mari în a câștiga organizarea Jocurilor Olimpice din 2020 în București și astfel cred că Bucureștiul păstrează perspective mai bune pentru o candidatură ulterioară…

Dar nu! Politrucii de două parale din multe partide nu sunt preocupați de o candidatura în 2020 sau mai târziu. Nu, ei o resping ab inițio.
Politrucii de două parale resping orice candidatură!

Nu mai e nevoie să repet care sunt avantajele pe care le presupune organizarea Jocurilor Olimpice cu demararea unor investiții masive cu 6-7 ani înainte, cu turism și dezvoltarea comerțului. Sunt atât de evidente aceste avantaje încât nu mai e nevoie de nici o repetare de argumente. În plus, până în 2020, nu doar că va exista o perioadă mare de timp cu investiții uriașe dar va exista și răgazul necesar pentru ca Bucureștiul să fie transformat într-o gazdă excelentă a competiției.

Cine neagă posibilitatea acestei transformări a Bucureștiului?
Cine?

Nesimțiții care ne spun că ei iubesc Bucureștiul, că ei îl vor transforma în bine dacă vor ajunge să îl conducă etc.

Defapt acești nesimțiți ne dau garanția că sub conducerea lor Bucureștiul nu are cum să se dezvolte pentru a găzdui Jocurile Olimpice (dezvoltare care e defapt una de bun simț pentru o capitală UE, NATO și capitală a unei țări medii spre mari)!
Defapt ne dau garanția că prădarea bugetului local și trădarea intereselor Bucureștiului vor fi axa pe care își vor construi mandatul. 1. pro sau contra Said,

  cine era impotriva olimpiadei?
  pai uite tot ei sustin: campionatul european de fotbal din 2020 in romania?
  serios?
  nu cred…
  poate au…reevaluat!
  http://www.realitatea.net/anca-boagiu-romania-poate-organiza-euro-2020-alaturi-de-bulgaria-sau-ungaria_818506.html

Go To Top