CatalinCornea.ro

Un blog de bun simț

Atunci când vine vorba de clanurile mafiote, autoritățile militarizate dau dovadă de o toleranță maximă, când vine vorba însă de înăbușirea spiritului românesc suntem campioni… nu e nevoie să ne înăbușească alții, o facem singuri!

De câtă lipsă de bun simț credeți că au dat dovadă polițiștii și jandarmii care au fugărit și amendat studenții basarabeni pentru că au dansat hora unirii în stradă la București?

În România, hora unirii blochează traficul și trebuie amendată!
Gropile însă, mașinile parcate aiurea, polițiștii și jandami parcați neregulemntar, politrucii cu girofar, pițipoancele și honorii, ei nu blochează traficul, nu?

Nu, eu cred ca nesimțirea blochează traficul!

Video TVR 1. adrian Said,

  in primele cazuri probabil „n-avem legislatie”. ca asta e scuza cea mai frecventa. din cauza masinilor „avariate” (cu cat sunt mai scumpe si mai de fitze cu atat se pare ca se defecteaza mai des) din fata magazinelor sau locurilor unde nesimititii trebuie sa coboare sa-si ia tigari se gatuie traficul in multe zone. apoi vine cineva si zice ca ne-am blocat si trebuie sa demolam Buzesti ca sa facem mai mult loc …
  nu mai zic de nesimtirea taximetristilor stationati in colt, inainte si dupa trecerea de pietoni, oriunde. dar ce sa faci? am poze cu masina politiei stationata sub semnul de oprire interzisa iar pe coltul opus alta masina de politie stationata aproape cu rotile pe trecerea de pietoni. astia sunt cei care aplica legea. Romania este de fapt un colt al esecului romanilor.

 2. ion Said,

  la cat de rapid au intervenit fortele de DEZordine e posibil sa ii fi pandit pe studentii basarabeni pentru a stopa hora unirii…
  fabulos

 3. Catalin Cornea Said,

  eu nu am cum sa cataloghez interventia fortelor de DEZordine decat prin nesimtire…
  atribut care ii cacatreizeaza si cand parcheaza pe interzis si ei insisi blocheaza traficul

Go To Top